Peter Bollerup Andersen

| Bor : Vanløse, Danmark
| Status : Coach, instruktør
| Første kursus : Oslo, 2004

Tilbage til vores team

In English below.

Jeg hedder Peter Bollerup Andersen, er 33 år og bor i Vanløse med min kæreste og to børn.

Jeg var på mit første kursus i Oslo i 2004. Siden er jeg blevet både instruktør og coach og har været med på adskillige kurser. Jeg er i dag aktiv i Københavns McGuire-støttegruppe.

Jeg er uddannet journalist og arbejder til daglig på Christiansborg. Den karrierevej havde jeg aldrig valgt, hvis ikke det var for, at jeg tog på mit første kursus for 15 år siden. Så jeg skylder McGuire-programmet meget.

Her er et portræt, som blev lavet af mine oplevelser med Mcguire-programmet: https://ordkriger.dk/2019/03/09/peter-bollerup-andersen-jeg-mig-foeler-mig-allermest-fri-naar-jeg-har-ordet/

Peter


My name is Peter Bollerup Andersen, I am 33 years old and I live in Vanløse with my girlfriend and two children.

I was on my first course in Oslo in 2004. Since then I have become both an instructor and a coach and have been involved in several courses. I’m currently active in the Copenhagen McGuire support group.

I am a journalist and work at Christiansborg. I had never chosen that career if i didn’t attend my first McGuire course 15 years ago. So I owe the McGuire program a lot.

Here is a portrait made of my experiences with the Mcguire program: https://ordkriger.dk/2019/03/09/peter-bollerup-andersen-jeg-mig-foeler-mig-allermest-fri-naar-jeg-har-ordet/

Peter